Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Ondernemer Coacht Ondernemer

VNO-NCW MKB Noord is op allerlei fronten actief om ondernemerschap te stimuleren. Een van de instrumenten die we hiervoor beschikbaar hebben, is het project Ondernemer Coacht Ondernemer, een initiatief met als partners ING en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ondernemer Coacht Ondernemer biedt startende en ervaren ondernemers in Noord-Nederland de kans om met een collega-ondernemer te sparren. Of u nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijgt u meer grip op de zaak, houdt u overzicht en kunt u verder kijken dan de waan van de dag.

Veel ondernemers ervaren in de dagelijkse praktijk een zekere mate van ‘eenzaamheid’. De diverse stakeholders die u heeft zijn niet per definitie de aangewezen personen om vrijuit meningen, gedachten, ideeën, problemen en uitdagingen mee te bespreken. Met een van onze coaches kunt u vrijuit en zonder consequenties sparren en alle onderwerpen bespreken die u bezighouden, zowel op het vlak van bedrijfsvoering als op persoonlijk vlak. Maar ook met een specifieke vraag of behoefte kunt u bij Ondernemer Coacht Ondernemer terecht.  Geef uw vraagstuk(ken) aan ons door en wij zoeken via een uitgebreid matchingstraject de juiste coach om u verder te helpen.

Kortom; Ondernemer Coacht Ondernemer biedt maatwerk. Of u nou een algemene coachingsvraag of een specifiek vraagstuk hebt, in overleg met onze matchmaker kunnen wij inspelen op uw persoonlijke behoeftes.

Meld je direct aan!

 

Videos

Als ondernemer bent u vaak druk met de dagelijkse gang van zaken. Vraagstukken voor de lange termijn blijven liggen, ook omdat u hierover bij niemand terecht kunt. Herkent u dit en wilt u graag met een ervaren ondernemer sparren? Dan is Ondernemer Coacht Ondernemer u op het lijf geschreven!

Onze coaches

De rol van de coach is om ondernemers in de start- en groeifase van het ondernemerschap door middel van begeleiding, ondersteuning, verantwoording en aanmoediging te coachen. Coaching gaat om het ‘voorhouden van een spiegel’. De coaches lossen het probleem van de ondernemer niet op, maar hebben een begeleidende rol. Als ondernemer gaat u zelf aan de slag, waarbij de coach een spiegel voorhoudt en vragen stelt waarmee de ondernemer zijn of haar inzichten vergroot vanuit nieuwe, soms onvermoede invalshoeken.

Ondernemer Coacht Ondernemer beschikt over ongeveer 50 geselecteerde en gescreende coaches en heeft in de afgelopen jaren al ruim 270 matches gemaakt. Om een geschikte coach te selecteren, zal er eerst een intakegesprek met u als ondernemer en de geschikte coach(es) plaatsvinden. Aan de hand van dat gesprek zoeken wij naar de ideale match.

De kosten van een traject zijn afhankelijk van de fase waarin u zich met uw bedrijf bevindt. Mogelijk zijn er nog subsidies vanuit de overheid beschikbaar. Neem daarom contact met ons op, zodat we u kunnen informeren welke kosten voor u gelden.

Videos

Benut je potentieel - Ondernemer Coacht Ondernemer

Als ondernemer ben je vaak druk met de dagelijkse gang van zaken. Vraagstukken voor de lange termijn blijven liggen, ook omdat je hierover bij niemand terecht kunt. Herken je dit en wil je graag met een ervaren ondernemer sparren? Dan is Ondernemer Coacht Ondernemer jou op het lijf geschreven!

Aanmelden

Via onze aanmeldpagina kunt u uw profiel en eventuele vraagstukken aan ons doorgeven. Aan de hand van een intakegesprek met u als ondernemer en de geschikte coach(es) zoeken wij naar de ideale match.

Aanmeldformulier

Meer informatie over Ondernemer Coacht Ondernemer? Bezoek de website.

Meer informatie

Voor vragen over het traject, de kosten of inschrijving kunt u contact opnemen met Ineke de Ridder, projectmanager, via ridder@vnoncw-mkbnoord.nl, of 06-234 81 704.