Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Make it in the North: platform bundelt ‘vacancies’ en ‘career events’ voor bedrijven met internationale ambities

Make it in the North is het nieuwe platform voor MKB en internationaal talent. Het bundelt de internationale ambities van bedrijven, kennisinstellingen en talent in Noord-Nederland. Het platform krijgt – onder meer – vacancies ‘Language No Problem’ en een overzicht van career events. VNO-NCW Noord was hierbij betrokken in het kader van internationalisering en het vinden oplossingen op de arbeidsmarkt.

Op 25 maart is er een sneak preview te zien in het Posthuis in Heerenveen. Tijdens dit event  wordt er een demo getoond van het platform en delen bedrijven hun ervaringen met internationalising. Als één van de eersten krijg je toegang en de kans om je alvast in te schrijven.

Make it in the North bundelt de internationale ambities van bedrijven, kennisinstellingen en talent in Noord-Nederland. Het platform krijgt naast vacancies ‘Language No Problem’ en een overzicht van career events, ook een digitale kaart! De kaart zoomt in op ons internationaal MKB met o.a. informatie over buitenlandse vestigingen, exporterende bedrijven, internationale werkgevers en moeder-zuster bedrijven.

Make it in the North heeft alles voor internationaal talent en MKB in Groningen, Friesland en Drenthe. Hierdoor zijn we als Noord Nederland in staat om toptalent aan te trekken en te behouden.