Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Lid worden

In deze coronacrisis is de invloed van VNO-NCW extra voelbaar. We zijn direct betrokken bij de totstandkoming van landelijke steunmaatregelen, staan in nauw contact met gemeenten en provincies voor aanvullende maatregelen en het binnen ons ledennetwerk helpen we elkaar met raad en daad.

VNO-NCW Noord geeft ruimte aan ondernemers om te kunnen waar zij goed in zijn: ondernemen. Sluit je nu aan bij hét regionale ondernemersnetwerk van Friesland, Groningen en Drenthe!

Heb je interesse in onze vereniging? Dan ben je van harte welkom op een kennismakingsbijeenkomst. Je kunt hier vrijblijvend de unieke sfeer van VNO-NCW Noord ervaren en kennis maken met nieuwe mensen uit hopelijk je nieuwe netwerk. Kijk in onze agenda voor de data en geef u op.

Ik wil graag kennismaken

Tien goede redenen om lid te worden

  1. Je maakt deel uit van een sterk regionaal netwerk van eindbeslissers in het bedrijfsleven van het Noorden
  2. Je ontmoet ondernemende leden tijdens inspirerende themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken
  3. Je hebt invloed op onze actieve regionale, provinciale, nationale én Europese lobby
  4. Jouw stem wordt gehoord in overleggen en commissies die er toe doen via (bestuurs)leden die het Noordelijke bedrijfsleven vertegenwoordigen
  5. Jouw belangen worden behartigd in projecten die ondernemers ten goede komen (zoals de Lelylijn
  6. Je deelt je ervaringen, twijfels en kennis in grote maar ook in of kleine netwerken (Noordgangen, DGA-clusters)
  7.  Je vergroot je netwerk als jonge ondernemer met het netwerk Jonge Noordelijke Ondernemers (JNO).
  8. Je versterkt je eigen professionele kennis en ontwikkelt mee aan een sterke regio binnen de zes strategische thema’s van de vereniging.
  9. Je laat je inspireren tijdens het jaarlijkse Willem Lodewijk Conferentie en geniet van het samenzijn met andere leden en interessante gasten.
  10. Je doet je voordeel met actuele informatie en kennis over ondernemen en economische ontwikkelingen in de Noordelijke regio.

Lid worden!Mission Statement

Ondernemers hebben ruimte nodig om te ondernemen. Om met hun zaak bezig te zijn. Succesvolle ondernemers weten te groeien door buiten kaders te denken. Daar moeten ze tijd en ruimte voor hebben. Ondernemen is ook het leggen van verbindingen. In (Noord-)Nederland maar ook over grenzen heen.

Als ondernemers in de wirwar van regels tegen grenzen aan lopen, is het belangrijk om iemand te hebben die hen helpt en handvatten geeft om nieuwe ruimte te ontdekken. Zowel voor hen persoonlijk als voor de onderneming. VNO-NCW MKB Noord geeft die ruimte.

VNO-NCW MKB Noord #geeftruimte aan ondernemers

Onderdeel van een groot geheel

VNO-NCW Noord isonderdeel van de overkoepelende werkorganisatie VNO-NCW MKB Noord, waar drie verenigingen elkaar versterken: VNO-NCW Noord en JNO (circa 1.250 leden) en MKB Noord (circa 650 leden). De krachten van deze drie vereniging zijn gebundeld zodat er samen gewerkt kan worden aan een optimaal ondernemersklimaat in Noord-Nederland.

'VNO-NCW Noord verbindt, versterkt en vertegenwoordigt. Met ruim 1.250 leden zijn wij al meer dan 50 jaar de grootste belangenbehartiger van ondernemers en werkgevers in het Noorden.' Ton Schroor, directeur VNO-NCW Noord
Meer informatie of vragen?

Heb je vragen over een lidmaatschap of over het kennismaken met VNO-NCW Noord? Of heb je als lid vragen over jouw lidmaatschap? Neem dan contact op met Michel Rietman, accountmanager sales, mail rietman@vnoncw-mkbnoord.nl, of  mobiel 06-51 21 15 19.

Contributie

De contributie van een lidmaatschap van VNO-NCW Noord is afhankelijk van hoeveel mensen er vanuit uw organisatie lid zijn en hoe groot uw organisatie is. Lees wat de contributie voor 2021 is.

Lidmaatschap opzeggen

Leden van VNO-NCW Noord kunnen het lidmaatschap jaarlijks vóór 1 oktober van een kalenderjaar opzeggen. Het lidmaatschap eindigt aan het einde van datzelfde kalenderjaar. Voor het opzeggen van uw lidmaatschap kunt u een mail sturen naar ledenadministratie@vnoncw-mkbnoord.nl.

Je ontvangt een bevestiging van de opzegging en alleen daarmee is je opzegging geldig. Heb je naar twee weken nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen? Laat het ons dan weten.

Statuten

U kunt hier de statuten VNO-NCW Noord bekijken.