Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Duurzaamheid en energiebesparing in het MKB met Anne-Marie Rakhorst

5 november 2019 | 12.45 | Martiniplaza | Groningen
Duurzaamheid en energiebesparing in het MKB met Anne-Marie Rakhorst

Duurzaamheid en energiebesparing in het MKB met Anne-Marie Rakhorst

“Met doemdenken bereik je niets”, “Ondernemers hebben de sleutel in handen voor een duurzame toekomst”, “Laten we van duurzaamheid het exportproduct van Nederland maken”.

Het zijn onmiskenbaar uitspraken van Anne-Marie Rakhorst. Sinds ze in 2000 Zakenvrouw van het jaar werd, deelt ze haar kennis en enthousiasme actief met een breed publiek. Ook is ze ambassadeur van en (bestuurs)lid bij verschillende duurzame initiatieven. In haar presentaties laat ze vol vuur zien dat duurzaamheid kán en een geweldige kans is voor ondernemend Nederland. Ondernemers hebben wat haar betreft de sleutel in handen voor een duurzame toekomst. Met oplossingen van koplopers en voorbeelden uit eigen ondernemingspraktijk, weet Anne-Marie haar publiek te verleiden om zelf de volgende stap te zetten. Want duurzaamheid is tenslotte vooral een kwestie van doen.

WATT doe jij aan energiebesparing?

Verbruikt jouw bedrijf jaarlijks vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent)? Dan ben je verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Met ingang van 1 juli 2019 is daar nog een wettelijke informatieverplichting bijgekomen. VNO-NCW MKB Noord wil ondernemers ondersteunen en op de hoogte brengen van deze nieuwe verplichting. Daarom zijn we partner van de  WATTjemoetweten.nl campagne. Op de website kunnen ondernemers achterhalen of en hoe zij moeten voldoen aan de informatieplicht.

Dinsdag 5 november 2019
Tijdstip: 12.45 uur tot 13.45 uur
Locatie: Arena/Martiniplaza

Praktische informatie: 
Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Deze vindt plaats in Martiniplaza, tijdens de Promotiedagen. Meld je aan via de bijbehorende aanmeldbutton en je bent verzekerd van een plek. Je hebt daarnaast een ticket nodig om toegang te krijgen tot de Promotiedagen. Zonder ticket kom je namelijk niet naar binnen. Download je toegangstickets via deze link. Graag tot ziens op de Promotiedagen!