Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Hydrogreenn online sessie

15 april 2021 |

Hydrogreenn online sessie

Op donderdag 15 april om 10.00 uur vindt het volgende online Hydrogreenn netwerk event plaats (welk platform maken we nog bekend).

We zijn in deze sessie virtueel te gast bij DNV in Groningen. DNV is de onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en assurance, actief in meer dan 100 landen. Door de brede ervaring en diepgaande expertise bevordert DNV veiligheid en duurzame prestaties, stelt het industriële benchmarks en bedenkt het oplossingen. Of het nu gaat om het beoordelen van een nieuw scheepsontwerp, het optimaliseren van de prestaties van een windpark, het analyseren van sensordata van een gaspijpleiding of het kwalificeren van een nieuwe technologie, DNV stelt haar klanten en hun stakeholders in staat om met vertrouwen kritische beslissingen te nemen.

De Groningse vestiging wordt binnen DNV gezien als hèt expertisecentrum op het gebied van toekomstige energiesystemen, duurzame brandstoffen, nieuwe technologieën en slimme energienetwerken. Voor de ontwikkeling van de groene waterstof-keten is DNV dan ook uitermate goed uitgerust met de juiste kennis, ervaring en testfaciliteiten. Hierover vertellen ze graag in deze Hydrogreenn-sessie. We pakken twee expertise gebieden, waar DNV praktijkervaring opdoet met waterstof: de gebouwde omgeving en de industrie.

In het onderdeel ‘gebouwde omgeving’ zal worden ingegaan op diverse initiatieven en projecten om waterstof veilig en efficient toe te passen.

In het onderdeel ‘industrie’ gaat het om de ontwikkeling van technologie voor industriele verwarmingsprocessen die van aardgas naar waterstof willen overschakelen.

Daarnaast vullen we het programma met enkele andere onderwerpen, zodat we in een dik uur weer bijgepraat zijn over de verdere ontwikkelingen in de groene waterstofketen in Noord Nederland.

Data Hydrogreenn 2021

  • 10 juni
  • 15 september
  • 18 november