Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Corona Toolkit in Groningen gelanceerd

Wethouder van Economische Zaken van de gemeente Groningen Paul de Rook heeft op donderdag 11 maart 2021 heeft het startschot gegeven voor de Corona Toolkit. Dit gebeurde onder het toeziend oog van mede-initiatiefnemers Groningen City Club, VNO-NCW MKB Noord en Koninklijke Horeca Nederland.

Het zijn bijzondere tijden voor veel ondernemers. Detailhandel, Horeca en MKB hebben het zwaar door de uiteenlopende maatregelen die getroffen worden om het Coronavirus terug te dringen. Met de Corona Toolkit is het voor ondernemers in de detailhandel, horeca en het overige MKB, mogelijk om zich te laten informeren, inspireren en/of ondersteuning te krijgen op verschillende onderwerpen. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met partners in en rondom de gemeente Groningen en daar waar aanbod ontbreekt wordt het gecreƫerd.

Veel bijeenkomsten en trainingen zijn kosteloos bij te wonen en bieden je als ondernemer of medewerker extra kennis. Wil je als bedrijf of ondernemer daadwerkelijk het verschil maken en werken aan je bedrijf, dan zijn er verschillende individuele maatwerktrajecten. Voor veel van deze trajecten geldt een flinke korting via een provinciale of landelijke subsidieregeling. Hierdoor zijn de kosten laag of zelfs teruggebracht naar nihil. Het volledige programma is te vinden op www.corona-toolkit.nl. VNO-NCW MKB Noord heeft daarnaast een toolkit gemaakt die voor ondernemers in de hele provincie Groningen beschikbaar is. Deze is te vinden op: https://www.vno-ncwnoord.nl/coronatoolkit/.