Partners voor onderzoek naar Human Capital gezocht

rug2013 20 Jun 2013

De Nederlandse arbeidsmarkt krimpt en vergrijst. De optimalisering van kennisbenutting en kennisoverdracht tussen de oudere en jongere werknemers is daarom cruciaal. De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek biedt wetenschappers eenmalig de kans om subsidie aan te vragen voor onderzoek naar Human Capital, om de Nederlandse kenniseconomie en onze concurrentiekracht te versterken.

In dit kader bereidt een onderzoeksteam van de faculteit Economie en Bedrijfskunde (RuG) een aanvraag voor. En zij zijn op zoek naar partners. Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van het menselijk kapitaal in uw organisatie? Wilt u bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar het krachtenveld tussen jongere en oudere werknemers? Neem dan contact op met Susanne Tauber.

Contact: Dr. Susanne Tauber (email: s.tauber@rug.nl, tel: 050-3636341, mobiel: 0613999085).

Susanne Tauber is Assistant Professor bij Human Resource Management en Organisatie Gedrag aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Partners