Leven(s)lang in zorg en welzijn

21 Dec 2010

ZorgpleinNoord organiseert op dinsdag 1 februari de conferentie ‘Leven(s)lang in zorg en welzijn. De kracht van generaties.’ Generatie(management) en het werven en behouden van personeel in de regio Noord-Nederland zijn twee belangrijke thema's.

De arbeidsmarkt verandert. Ontgroening en vergrijzing zijn duidelijk merkbaar en goed personeel is schaars. Een effectief leeftijdsbeleid is nodig om de inzet van personeel te maximaliseren over de gehele levensloop. Dit geldt zeker voor de arbeidsmarkt in zorg en welzijn! De uitdaging is beleid te ontwikkelen waarin u rekening houdt met de wensen en mogelijkheden van werknemers van álle leeftijden met uiteenlopende talenten. Als we de innovatieve kracht van de jongeren bundelen met de kennis van de ervaren generatie ontstaat 'De kracht van generaties'.

Graag nodigen wij u uit op de conferentie 'Leven(s)lang in zorg en welzijn'. In plenaire lezingen en workshops verkennen we de kracht van generaties. Wat is die kracht? Hoe zetten we deze in voor zorg en welzijn? Dagvoorzitter Hadassah de Boer neemt ons mee in de mogelijkheden en kansen om de kracht van alle generaties te benutten.

Op de conferentie ontmoet u bestuurders, personeelsmanagers, beleidsmakers en communicatieadviseurs van zorg- en welzijnsorganisaties, overheden, het onderwijs en brancheverenigingen.

Klik hier voor het programma en voor aanmelding.

Dinsdag 1 februari 2011
Golden Tulip Drenthe, Zeegse

Thema's

Partners