Bekendmaking genomineerden ‘Zakenvrouw van het Noorden 2010’

WiB 2009 14 Okt 2010

De rol van de vrouw in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker en meer zichtbaar. Voor de jaarlijks terugkerende verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden 2010’ zijn net zoals vorig jaar een enorm aantal vrouwen voorgedragen. Na een zorgvuldig en uitvoerig beraad door een zeer deskundige jury zijn de drie genomineerden voor 2010 bekend gemaakt.

De drie genomineerden voor ‘Zakenvrouw van het Noorden 2010’ zijn:
- Anne-Christine, Dreue Directeur Dutch Flight Academy (Eelde).
- Jitske Beukema, General Manager Research Drive BV (Norg)
- Diana Monissen, Voorzitter Raad van Bestuur De Friesland Zorgverzekeraar (Leeuwarden)

De drie zakenvrouwen zullen zich presenteren op dinsdag 19 oktober 2010 in Martiniplaza. Deze avond zal ook de winnares van de felbegeerde titel ‘Zakenvrouw van het Noorden 2010’ bekend worden gemaakt.

Vorig jaar werd de zakenvrouw Nelleke Mulder gekozen als ‘Zakenvrouw van het Noorden 2009’. Nelleke Mulder is Directeur/eigenaar van het gelijknamige Image & Styling in Sneek, een bedrijf dat adviezen verstrekt aan zowel mannen als vrouwen op het gebied van kleur en kleding. Ook zij zal haar ervaringen van het afgelopen jaar als zakenvrouw van het noorden 2009 delen tijdens de aankomende editie van Women in Business 2010.

Het thema van het vijfde Women in Business event is: Vrouwen zetten door! Dit thema is afgeleid van het boek ‘Sophie zet door’ geschreven door Birgit Donker. Het is het quasi dagboek van een vrouw aan de top van een groot bedrijf. Birgit Donker is tevens spreker bij Women in Business 2010 en vertelt een inspirerend verhaal over haar ervaringen.

Kortom, het wordt een veelbelovend programma met veelbewogen zakenvrouwen.

Thema's

Partners