In drie stappen een subsidie op maat

In drie stappen een subsidie op maat 1 Okt 2009

1-2-3 subsidie. In drie stappen is het vanaf vandaag voor ondernemers in het Noorden mogelijk om te kijken of ze in aanmerking komen voor een subsidie. Commissaris van de Koningin Max van den Berg lanceerde vandaag de nieuwe website 123subsidie.nl

De website, een product van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, biedt een overzicht van 25 subsidies waarvoor Noordelijke bedrijven in aanmerking kunnen komen. Door enkele vragen te beantwoorden is het mogelijk om in no-time een passende regeling te vinden.

Internet-ondernemer Ben Woldring demonstreerde de siet bij de aftrap op 1 oktober in Kaap Hoorn. De site biedt naast subsidies van SNN een overzicht van subsidies van onder andere de drie provincies, Kvk Noord-Nederland, NOM en het Ministerie van Economische Zaken. In de toekomst wordt het aantal subsidies op de site nog flink uitgebreid.

123subsidie.nl biedt niet alleen een overzicht van specifieke subsidies, maar verwijst de ondernemer ook direct door naar de verschillende instanties waar hij terecht kan.

Thema's

Partners