Bent u de snelste ondernemer van Noord-Nederland?

26 Jul 2008

Op 25 september a.s. organiseert het PrO REC Convenant Noord een ongedwongen Ont-Moeting tussen werkgevers en leerlingen van het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.

Bent u de snelste ondernemer van Noord-Nederland? Kunt u snel schakelen? Breng dan ook uw personeelsbeleid in een hogere versnelling! Op 25 september a.s. organiseert het PrO REC Convenant Noord een ongedwongen Ont-Moeting tussen werkgevers en leerlingen van het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst kunt u samen met deze leerlingen en een coureur racen op het TT-circuit Assen.
 
Natuurlijk draait het bij deze bijeenkomst niet slechts om snelheid. Want de leerlingen willen u niet alleen laten zien hoe snel zij zijn, maar ook wat zij op de werkvloer voor u kunnen betekenen en hoe zij een nieuwe impuls kunnen geven aan uw personeelsbeleid. Bovendien vertellen Uittenbroek en Partners Accountants en Belastingadviseurs op welke wijze zij de talenten benutten van jonge werknemers met een arbeidsbeperking.
 
Na afloop is er de gelegenheid om ervaringen en gedachten uit te wisselen met de leerlingen en andere werkgevers onder het genot van een drankje en een barbecue.
 
Het programma van de Ont-Moeting ziet er als volgt uit:
 
16:00-16.30  Ontvangst met koffie en thee
 
16:30-16:45  Openingswoord door Louwe Dijkema (Voorzitter VNO-NCW Noord)
 
16:45-17.15  ‘De meerwaarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking’ door Iris Kunst en Martin Heins van Uittenbroek en Partners Accountants en Belastingadviseurs
 
17.15-17.45  Presentatie: Jongeren uit het PrO REC onderwijs
 
18:00-19:00   Bent u de snelste ondernemer van Noord-Nederland? Racen in een raceauto met coureur op het TT-circuit
 
19:00-20:30    Netwerkgelegenheid onder het genot van een BBQ en een drankje
 
Vindt u het als werkgever ook belangrijk dat jongeren met een arbeidsbeperking een kans krijgen op de arbeidsmarkt? Bent u benieuwd naar wat deze jongeren allemaal wél kunnen en wat zij voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Of heeft u jongeren met een beperking in dienst en wilt u die ervaring graag delen met anderen?
 
Meld u dan aan voor de Ont-Moeting. Wees er snel bij, want het aantal raceplaatsen is beperkt. 
U kunt zich tot 12 september aanmelden. Meer informatie vindt u op www.prorecnoord.nl
Klik hier om u direct aan te melden.
Om het aanmeldingsformulier per post te versturen klik hier.

Thema's

Partners