Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Veel aandacht voor de Lelylijn

De Lelylijn is de snelle treinverbinding die het Noorden en de Randstad in de toekomst gaat verbinden. Althans dat is waar VNO-NCW MKB Noord zich samen met diverse partners hard voor inzet! Er is in de afgelopen tijd dan ook veel gebeurd. Zowel voor als achter de schermen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de actuele stand van zaken en wat er nog gaat gebeuren, is er op 2 december a.s. het symposium ‘De Lelylijn: Verbinden met snelheid.’ Vanwege het grote aantal aanmeldingen verhuist het evenement naar een grotere zaal van Schouwburg De Lawei in Drachten. U kunt zich nu weer opgeven. Wees er snel bij en meldt u direct aan.

In de media is er ook veel aandacht voor de Lelylijn. Op social media verschijnen met regelmaat berichten over de spoorlijn waarin veelal een positieve discussie ontstaat over de spoorverbinding. Volg bijvoorbeeld @lelylijn en @VNONCWNoord op Twitter en kijk met regelmaat op de bedrijfspagina van VNO-NCW Noord. Ook in de gedrukte media verscheen de laatste vele artikelen  Hieronder een kleine selectie van opiniestukken.

Meer informatie >>