Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Sylvaphane deelnemer in INNPACT

Familiebedrijf Sylvaphane is de nieuwste deelnemer in INNPACT. Karin van Diest, manager Strategie & Ontwikkeling, is aangesloten bij het ‘pact’. “Via INNPACT kunnen we in Noord-Nederland echt impact maken”, zegt Van Diest. 

Sylvaphane, met vestigingen in onder andere Leek en Tolbert, produceert en bedrukt films van polyetheen, polypropeen en cellofaan. “In het Noorden hebben wij 200 mensen aan het werk”, vertelt Van Diest. “Zij houden zich bezig met maken van verpakkingsmateriaal voor voornamelijk de voedingsmiddelenindustrie. Door te blijven investeren in productiemiddelen en medewerkers, zijn we in staat om een steeds grotere markt te bedienen.”

Van Diest houdt zich binnen het bedrijf voornamelijk bezig met personeelsmanagement, strategisch beleid, communicatie en met verschillende projecten en investeringen. “INNPACT is in die zin van waardevolle betekenis van mij. Het is een mooie mix van ondernemers en bestuurders. Het brengt mij diepgang en nieuwe contacten met andere inzichten. Het is fijn om iemand uit het pact zo even te kunnen benaderen voor een vraag op een bepaald gebied.”