Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Ondernemerschap

VNO-NCW MKB Noord biedt ondernemers verschillende activiteiten en projecten die het ondernemerschap versterken. Ondernemers, zeker in het mkb, zijn vaak druk met de dagelijkse gang van zaken en vervullen verschillende rollen, omdat zij zonder stafafdeling werken. De activiteiten van onze vereniging zijn erop gericht om ondernemers hierin te ondersteunen en de ondernemer en onderneming te versterken.

Een ondernemersverhaal

Een ondernemersverhaal

Met een actueel onderwerp uit de praktijk proberen we andere ondernemers te inspireren. Lees nu het verhaal over een ondernemer die in drie dagen zijn corebusiness veranderde.

Lees het verhaal
Jouw Zaak, Jouw Toekomst

Jouw Zaak, Jouw Toekomst

MKB Noord en de provincie Groningen willen retailers in de provincie vooruit helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Je kiest zelf met welk thema je aan de slag wilt. De provincie Groningen maakt meedoen laagdrempelig: je krijgt 50% van de kosten vergoed via de Groninger Ondernemersregeling. Kijk op retail.mkbgroningen.nl/
Ondernemen in zwaar weer
Innovatiehuis Drachten

Innovatiehuis Drachten

Het Innovatiehuis Drachten is opgericht om u, een ondernemer die graag wil innoveren, te helpen bij het doorbreken van de waan van de dag. Zodat u sneller de volgende stap kunt zetten.

Lees meer
Meer informatie

Wilt u meer weten over het thema ondernemerschap? Dan kunt u contact opnemen met Sandra Pot, mail pot@vnoncw-mkbnoord.nl of 050-534 38 44.