Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Ondernemer Coacht Ondernemer gaat door

Het succesvolle project Ondernemer Coacht Ondernemer van VNO-NCW MKB Noord en ING met steun van de drie Noordelijke provincies gaat door. Maar niet onder de vlag van onze vereniging, maar onder die van Hunter Select.

Doel van het project is om coaching voor ondernemers laagdrempeliger te maken en het ondernemersklimaat in Noord-Nederland te versterken. Vanaf de start in 2014 hebben we ruim 300 ondernemers gecoacht. Dit vanuit onze missie om het ondernemerschap in Noord-Nederland te versterken.

Door een verschuiving in capaciteit en prioriteiten heeft VNO-NCW MKB Noord medio 2019 besloten dat het project niet meer bij de vereniging past. Op initiatief van een aantal coaches, matchmakers en andere betrokkenen is gezocht naar mogelijkheden om het project toch voort te zetten. Ook wij hebben hier in meegedacht. We kunnen nu melden dat Clarice Rozema, destijds matchmaker voor Ondernemer Coacht Ondernemer, het project gaat voortzetten vanuit haar eigen bedrijf Hunter Select. Ze zal dit op geheel eigen wijze doen, nieuwe accenten leggen en wijzigingen doorvoeren.

Sinds 23 oktober 2020 is de nieuwe website van Ondernemer Coacht Ondernemer online en is het project weer operationeel. We wensen Clarice hier heel veel succes bij en zullen waar mogelijk ondernemers attenderen op dit initiatief. Kijk op www.ondernemercoachtondernemer.nl