Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Jurgen Elshof benoemd tot regiomanager Drenthe

Jurgen Elshof wordt per augustus de nieuwe regiomanager Drenthe. In zijn nieuwe functie wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de collectieve belangenbehartiging, het uitdragen en uitwerken van Drentse thema’s, zoals betere bereikbaarheid, de kansen van het energie- en klimaatbeleid en het bijstaan van ondernemers.

Jurgen Elshof heeft jarenlange ervaring binnen de bemiddeling van professionals in Noord- en Oost-Nederland. Dat doet hij als commercieel manager bij BMC Uitvoering als onderdeel van YACHT, waar hij verantwoordelijk is voor het team binnen het Sociaal Domein. Daarvoor was hij senior-consultant bij Randstad Professionals voor Public & Legal. In combinatie met zijn politieke ervaring heeft dat ervoor gezorgd dat hij gedegen kennis van de regio heeft, met een groot netwerk.

“Met veel enthousiasme pak ik de functie van regiomanager voor de mooie provincie Drenthe op”, zegt Elshof. “Als actief lid ken ik VNO-NCW MKB Noord als sterke gesprekspartner die duidelijk maakt wat het belang van ondernemers, werkgevers en werkgelegenheid is voor onze regio en daarmee voor onze toekomst. Het is een actieve vereniging waar in grote en kleine verbanden op een plezierige wijze wordt samengewerkt en kennis wordt gedeeld.”

Elshof ziet veel kansen in de provincie Drenthe, die hij graag met het bestaande team wil gaan oppakken. “Het overgrote deel van het Drentse bedrijfsleven zit in het midden- en kleinbedrijf. Met onze leden wil ik graag onderzoeken waar we gezamenlijk op moeten gaan inzetten. Daarnaast wil ik de betrokkenheid in de regio verstevigen door nieuwe leden te verwelkomen. Met mijn energie en ervaring zal ik me inzetten om voor alle leden van VNO-NCW MKB Noord de vereniging verder uit te bouwen.”

Directeur Ton Schroor is blij met de komst van Elshof als nieuwe regiomanager. “Een zeer enthousiaste en bevlogen aanwinst voor het team, die de vereniging van binnenuit kent. Hij heeft daarnaast een frisse blik, met oog voor kansen die er in Drenthe volop liggen. Ik kijk uit naar de samenwerking.”