Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Jazz-gitarist Erdogan Cem Evin winnaar VNO-NCW Noord Talent Award

Erdogan Cem Evin is de winnaar van de VNO-NCW Noord Talent Award 2019. Evin, derdejaars bachelor van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, ontving deze prijs tijdens de wrap-up van het jaarthema ‘Erken je talent’ uit handen van Ton Schroor, directeur VNO-NCW MKB Noord.

Erdogan Cem Evin is afkomstig uit Turkije en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor. Hoofd van de jazzafdeling Joris Teepe over zijn student: “Cem is mij opgevallen door zijn sterke motivatie en doorzettingsvermogen, zijn openheid naar anderen, zijn natuurlijk leiderschap en zijn fantastische muzikaliteit. Hij blinkt uit in zowel de praktische als de theoretische onderdelen van de studie. Gretig en met open vizier doorloopt hij de studie. Hij is, nu al, uitgegroeid tot een musicus waar we trots op zijn.”

Tijdens het wrap-up onderstreepte Evin zijn talent met een optreden. Naast een trofee en een oorkonde ontvangt Evin van VNO-NCW Noord een studiebeurs ter waarde van €2.500.

Wrap-up jaarthema ‘Erken je talent’

‘(Er)ken je talent’, dat is het thema waar VNO-NCW Noord in 2018 concreet mee aan de slag is geweest. Een jaar lang hebben onze leden zich extra ingespannen om de doelen rondom dit thema te bereiken. Dit succes delen we met de hele vereniging delen tijdens de wrap-up en tevens slotbijeenkomst van het jaarthema 2018. Tijdens deze wrap-up laten we zien welke doelen we hebben gesteld, wat daar de uitkomsten van zijn en welke successen gevierd kunnen worden.

Over de VNO-NCW Noord Talent Award

VNO-NCW Noord reikt de Talent Award jaarlijks uit aan een jong talent uit Noord-Nederland dat uitblinkt op het gebied van muziek of dans. Het koesteren van cultureel talent is volgens VNO-NCW Noord essentieel voor een gezonde en bloeiende regio. Met de award en de studiebeurs willen wij hieraan een steentje bijdragen en de horizon van een groot talent verbreden.