Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Internationaal ondernemen

Méér ondernemers naar méér buitenland
VNO-NCW Noord biedt één plek waar jij jouw internationale ondernemersreis start of juist uitbreid: NLinBusiness. Doe als ondernemer je voordeel met dit platform en laat je inspireren; online en fysiek.

VNO-NCW Noord en NLinBusiness slaan de handen ineen om ondernemers in Noord Nederland te enthousiasmeren en stimuleren om (meer) internationaal te gaan ondernemen. De combinatie van het nationale en internationale karakter van NLinBusiness en de regionale positie van VNO-NCW Noord zien beide organisaties als de perfecte springplank voor de ondernemer met exportplannen.

Over NLinBusiness
NLinBusiness is er voor de Nederlandse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die (meer) internationaal willen ondernemen, maar dat nog niet doen. De reden? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet- en regelgeving en moeite om partners te vinden.

Met hulp van NLinBusiness wordt ondernemen in het buitenland voor Nederlandse ondernemers makkelijker gemaakt. Wereldwijd heeft NLinBusiness 40 Cities of Opportunity geselecteerd. Dit zijn kansrijke steden waar actief aan NL Business Hubs wordt gewerkt, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale professionele dienstverlener. Zo vind je snel de juiste mensen om je heen en wordt internationaal zakendoen een stuk makkelijker!

Op het online NLinBusiness platform vind je als ondernemer informatie over de markt die je wilt betreden, verhalen van ondernemers die succesvol internationaal ondernemen en kun je in contact komen met potentiële partners in het buitenland. Daarnaast vind je informatie van de overheid en het bedrijfsleven over internationaal ondernemen op een plek om zo jouw online zoektocht makkelijker en efficiënter te maken.

Interessante links
Meer weten over NLinBusiness? Bezoek dan de externe website. Of volg NLinBusiness op social media: TwitterLinkedIn en YouTube.

Ben je op zoek naar een overzicht van actuele publicaties over internationaal zakendoen? Zoek dan in het overzicht van relevante publicaties.

 

Meer weten over NLinBusiness? Neem dan contact op met Dirk de Bie, manager External Relations NLinBusiness, 06-11 35 16 94 of dirk@nlinbusiness.com.

Algemene vragen kunt over internationaal zakendoen kunt u stellen door een mail te sturen naar office@nlinbusiness.com