Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Willem Lodewijk Conferentie

1 juni 2018 | 11.45-20.00 uur | Landgoed Lauswolt | Beetsterzwaag

VNO-NCW Noord en De Friesland Zorgverzekeraar organiseren voor de zevende keer de Willem Lodewijk Conferentie. Deze vindt plaats op vrijdag 1 juni 2018 op Bilderberg Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag.

Sensing Surroundings

Zijn we ons bewust genoeg van de omgeving waarin wij leven en waaruit wij handelen? Van onze eigen positie daarin en hoe die habitat van invloed is op ons gedrag?

Het lijkt soms alsof we leven in een bubble waarin we ons soms nauwelijks écht bewust zijn van wat er zich voor onze ogen afspeelt. Zijn we nog wel verbonden met onze directe omgeving?

Tijdens deze zevende Willem Lodewijk Conferentie willen we inzoomen op onszelf in relatie met de ‘wereld’ om ons heen en de bubble waarin wij leven. Want allerlei grote en kleine zaken uit de huidige moderne tijd leiden onze aandacht, ons bewustzijn soms af van wat er in onze directe omgeving speelt: ons persoonlijke leven waarin werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling en het individu samen komen.

Daarom zoomen we in deze Willem Lodewijk Conferentie in op onze eigen omgeving en de invloeden daarop. We willen ons weer bewust worden van de échte wereld om ons heen die ons maakt tot wat we zijn. Met dat besef kunnen we als mens, ondernemer, bestuurder succesvol leven, samenwerken, doelen behalen, groeien. Alleen met dat besef zorgen we ervoor dat we onze directe omgeving niet uit het oog verliezen en ons bij tijd en wijle kunnen bevrijden uit onze bubble.

 

Dit jaar ziet het programma van de Willem Lodewijk Conferentie er anders uit dan voorgaande jaren. We hebben ervoor gekozen om binnen het thema Sensing Surroundings acht break-out sessies aan te bieden om nog meer de verdieping op te kunnen zoeken. U kunt daarbij kiezen uit twee break-out sessies van 45 minuten of een sessies van 90 minuten.