Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

VNO-NCW Noord Ondernemersgala

7 september 2018 | 17.00 uur | De Harmonie | Leeuwarden

Met een flinke dosis moed, creativiteit en verbeelding werd Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Een uitstekende aanleiding om het Ondernemersgala van VNO-NCW Noord te houden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Deze bijzondere editie van het Ondernemersgala heeft als thema ‘Talent van Goud’, in lijn met ons jaarthema ‘(Er)ken je talent’. In een kort openingsprogramma staat dit jaarthema van onze vereniging centraal. Tijdens het hoofdprogramma is alle aandacht gericht op Slava’s Snowshow. Deze onvergetelijke clownerie wordt nu al betiteld als theaterklassieker van de 21e eeuw. Dus waar je deze avond ook naar kijkt of naar luistert; overal staat ‘Talent van Goud’ in de spotlights!

Wij nodigen u en uw partner van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Feestelijk programma

 

Vanaf 17.00 uur               Ontvangst
Vanaf 17.30 uur               We serveren het voorgerecht
18.00 uur                          ‘Talent van Goud’
18.30 uur                          We gaan dineren
20.00 uur                          ‘Slava’s Snowshow’
21.30 uur                          Dessert en afterparty
23.30 uur                          Einde van het programma

Feestelijk programma
Slava's Snowshow

Slava's Snowshow

De Snowshow is een mix van traditionele clownerie en modern theater; melancholie en humor gaan op poëtische wijze in elkaar over, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten wisselen elkaar af en eindigen in een spetterende finale die zijn weerga niet kent. Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.

Vrijdag 7 september is Slava’s Snowshow exclusief te ervaren voor de gasten van het VNO-NCW Noord Ondernemersgala. Wij weten zeker dat u deze voorstellig vol talent van ‘goud’ zult waarderen!

'Met Arriva op weg naar Goud'

'Met Arriva op weg naar Goud'

Op vrijdag 7 september zal er voor gasten van het Ondernemersgala de mogelijkheid zijn om met Arriva te reizen op het traject Groningen - Leeuwarden. 'Met Arriva op weg naar Goud' ondersteunen we het initiatief FossylFrij Fryslân als onderdeel van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa.

Een week voor het gala krijgt u uw dagticket voor deze trein in uw mail. Vanaf station Leeuwarden is er vervoer naar Stadsschouwburg De Harmonie.