Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Kennismakingsbijeenkomst VNO NCW Noord

9 december 2020 | 09.30 uur | Online

Kennismakingsbijeenkomst VNO NCW Noord

Bent u lid van VNO-NCW Noord en wilt u eens kennismaken met andere ondernemers, dan bieden we die mogelijkheid op een online Kennismakingsbijeenkomst op woensdag 9 december a.s. om 9.30 uur.

Bent u nog géén lid van VNO-NCW Noord, maar overweegt u lid te worden, ook dan bent u van harte welkom op deze onlinemeeting.

Maak kennis met onze vereniging en met andere ondernemers. Tijdens deze informele bijeenkomst willen wij u de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij VNO-NCW Noord. Wij organiseren jaarlijks vele interessante ledenbijeenkomsten en hebben online contact met elkaar, waarbij u gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over interne ondernemingsvragen of externe actuele thema’s.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemingsklimaat voor Noord Nederland, waarbij we u in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én gebied beter van te worden. Wij vernemen graag van u wat u van VNO-NCW Noord verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen!

U kunt zich aanmelden via onderstaande link.

AANMELDEN VOOR DE KENNISMAKINGSBIJEENKOMST