Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Kennismakingsbijeenkomst Groningen

17 september 2019 | 14.45 uur | MartiniPlaza | Groningen

VNO-NCW Noord nodigt u en uw gast of introducé van harte uit voor onze Kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 17 september 2019 om sfeer te komen proeven en kennis te maken met onze vereniging. Tijdens deze informele bijeenkomst willen wij u de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij VNO-NCW Noord. Wij organiseren jaarlijks vele interessante ledenbijeenkomsten en hebben online contact met elkaar, waarbij u gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over interne ondernemingsvragen of externe actuele thema’s.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemingsklimaat voor Noord Nederland, waarbij we u in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én gebied beter van te worden. Wij vernemen graag van u wat u van VNO-NCW Noord verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Programma 

14.45 uur
Ontvangst

15.00 uur
Woord van welkom en toelichting achtergrond VNO-NCW Noord

16.00 uur
Onderlinge kennismaking

16.30 uur
Informele borrel

17.00 uur
Einde bijeenkomst

 


Aanmelden
U kunt zich via Eventbrite aanmelden, door middel van de aanmeldbutton en ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw registratie. Zowel u, als een gast of introducé, zijn van harte welkom! Uw aanmelding is pas definitief na een bevestiging vanuit VNO-NCW Noord. Wilt u achteraf gegevens aanpassen, dan is dit uiteraard mogelijk. U logt hiervoor in op uw eventbrite-account en past uw gegevens onder ‘Beheer Events’ simpelweg aan.