Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Kennismakingsbijeenkomst

11 december 2019 | 14.00 uur tot 15.30 uur | Locatie in Friesland

Kennismakingsbijeenkomst

Bent u lid van VNO-NCW Noord en wilt u eens kennismaken met andere ondernemers, kom dan naar de meeting die VNO-NCW Noord organiseert op woensdag 11 december 2019. De exacte locatie is nog niet bekend, maar ligt in elk geval in Friesland.

Bent u nog géén lid van VNO-NCW Noord, maar overweegt u lid te worden, ook dan bent u van harte welkom om deze bijeenkomst vrijblijvend te komen bezoeken.

Kom sfeerproeven en kennismaken met onze vereniging en met andere ondernemers. Tijdens deze informele bijeenkomst willen wij u de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij VNO-NCW Noord. Wij organiseren jaarlijks vele interessante ledenbijeenkomsten en hebben online contact met elkaar, waarbij u gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over interne ondernemingsvragen of externe actuele thema’s.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemingsklimaat voor Noord Nederland, waarbij we u in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én gebied beter van te worden. Wij vernemen graag van u wat u van VNO-NCW Noord verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen!