Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Hans Borstlap:”In wat voor land willen wij werken”

3 september 2020 | 15.00 uur tot 17.00 uur | online

Discussiëren met Hans Borstlap

Hans Borstlap, oud-topambtenaar en voormalig lid Raad van State, komt naar Groningen om in gesprek te gaan over zijn rapport ‘In wat voor land willen wij werken?’. De adviezen in dit rapport over de noodzakelijke hervormingen op de arbeidsmarkt lijken actueler dan ooit. Naast de inhoud van het rapport gaat Hans Borstlap in op een aantal lopende initiatieven op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland die we in de bijeenkomst aan hem gaan voorleggen,  zoals ‘Baanbrekend Perspectief’ (voor 55-plussers) en Werken aan Ontwikkeling, een programmavoorstel gemaakt in het kader van het Nationaal Programma.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door VNO-NCW, AWVN, Zorg Innovatie Forum, CNV, FNV, Koninklijke Metaalunie en de NOM gezamenlijk en wordt in de vorm van een hybride bijeenkomst gehouden.
Karin Kalverboer zal de bijeenkomst begeleiden.

In Restaurant 2Corpus in het TopSportZorgCentrum in Groningen zal een klein gemêleerd gezelschap de bijeenkomst fysiek bijwonen om te zorgen voor een levendige interessante discussie. Het gezelschap bestaat uit mensen die vanuit verschillende invalshoeken deskundig zijn op het gebied van de arbeidsmarkt.
U kunt de online bijeenkomst bijwonen en eventueel ook meedoen aan de discussie via een chatfunctie.

Aanmelden voor deze onlinebijeenkomst kan via onderstaande button.

AANMELDEN VOOR DE ONLINE BIJEENKOMST MET HANS BORSTLAP