Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Cybersecurity in het MKB met Rickey Gevers

5 november 2019 | 16.15 uur | Martiniplaza | Groningen
Cybersecurity in het MKB

Cybersecurity in het MKB

DdoS-aanvallen, phisingmails, ransomware en virussen… maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Bedrijven investeren kapitalen aan de beveiliging van hun systemen en gegevens. Toch komen er om de haverklap gevoelige data op straat te liggen. Het is een kat-en-muis-spel tussen security experts en hackers.

Rickey Gevers is een cybercrime-deskundige die zijn ervaringen als hacker inzet om bedrijven te helpen hun beveiliging te optimaliseren. Rickey geeft tips om je digitale veiligheid aan te scherpen. Na de inleiding door Rickey Gevers neemt de Stichting Cyber Safety Noord je mee in de belangrijkste dilemma’s van een cybercrisis die een MKB-er kan treffen. Aan de hand van hele praktische voorbeelden ervaar je de mogelijke impact van cybercrime op je bedrijfsvoering en bespreken we maatregelen.

Dinsdag 5 november 2019
Tijdstip: 16.15 uur tot 17.30 uur
Locatie: Arena/Martiniplaza

Praktische informatie: 
Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Deze vindt plaats in Martiniplaza, tijdens de Promotiedagen. Meld je aan via de bijbehorende aanmeldbutton en je bent verzekerd van een plek. Je hebt daarnaast een ticket nodig om toegang te krijgen tot de Promotiedagen. Zonder ticket kom je namelijk niet naar binnen. Download je toegangstickets via deze link. Graag tot ziens op de Promotiedagen!