Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Bedrijfsbezoek Virol

28 mei 2019 | 15.00 uur | Virol | Scheemda

VNO-NCW Noord nodigt u van harte uit voor het bedrijfsbezoek aan Virol B.V. in Scheemda op dinsdag 28 mei 2019.

Centraal thema bij dit bedrijfsbezoek is de arbeidsmarkt. Het zoeken en vinden van de juiste balans tussen people, planet en profit is het uitgangspunt bij dit mooie familiebedrijf. Dat moet in alle afdelingen van Virol geborgd zijn. Juist omdat het motto van deze afvalvewerker is: Alles heeft waarde.

Dit wordt niet alleen toegepast op de grondstoffen en materialen die ze inzamelen en verwerken, maar ook op de medewerkers: Iedereen heeft waarde.
Dat blijkt zeker uit de oprichting van hun Virol E-waste Academy, waar het bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een praktijkopleiding met baangarantie biedt.

Virol is een familiebedrijf wat is opgericht in 1970, toen Rutgert Oldenburger (Senior) compagnon werd bij de Fa. van Iren, een klein oud-papierbedrijf in Winschoten. De naam Virol is dan ook een samenvoeging van die beide familienamen.

Het bedrijf richtte zich in het begin vooral op de inzameling van oud papier, maar groeide de afgelopen decennia uit tot een groot en breed recyclingconcern. Zo houdt het zich via de dochterondernemingen Virol Metaal, Virol E-waste, Reisswolf en Waste Paper Trade, tegenwoordig ook bezig met archiefvernietiging, archiefservice, het inzamelen, recyclen en verhandelen van metaal, elektronisch afval en de handel in papierafval, zowel regionaal, nationaal als internationaal.

 

Programma 

14.30 uur          Ontvangst
15.00 uur          Opening door Nina Beswerda, bestuurslid VNO-NCW Groningen
15.10 uur          Welkom en inleiding door Anneloes Oldenburger, verantwoordelijk  voor Virol E-Waste en de Virol E-Waste Acadamy
16.00 uur          Rondleiding
17.00 uur          Afsluiting met een hapje en drankje
18.00 uur          Einde bijeenkomst