Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Uitgesteld: Bedrijfsbezoek Omrin Heerenveen

19 november 2020 |

Ontzettend trots zijn wij erop dat ons Friese lid Omrin afgelopen jaar is verkozen tot het duurzaamste bedrijf van Nederland! Voor ons een mooie aanleiding om hier een ledenactiviteit te organiseren.  Dit bezoek was in eerste instantie gepland op 26 maart en 19 november, maar dit hebben wij door de corona-crisis moeten annuleren.

Wij kijken ernaar uit om samen met onze VNO-NCW MKB Noord-leden op bezoek te gaan bij Omrin, Omrin Bedrijfsafval en Morssinkhof Rymoplast (de nieuwe plastic kunststofrecycling fabriek in Heerenveen) om ons daar te laten inspireren!

Hierbij gaan we het hebben over de circulaire ambities en concrete duurzame stappen die ze aan het zetten zijn. Op het gebied van integrale ketenaanpak en plastic recycling is Omrin landelijk uniek. Hun locatie Ecopark de Wierde in Heerenveen, ruim 40 hectare groot, is hét voorbeeld van duurzame afvalverwerking naar nieuwe grondstoffen, producten en groene energie.

Zodra de nieuwe datum bekend, ontvangt u als u lid bent van VNO-NCW MKB Noord een persoonlijke uitnodiging met link om u aan te melden.