Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Nieuwe datum Bedrijfsbezoek Omrin Heerenveen (reserveer alvast in uw agenda)

19 november 2020 | 14:30 | Omrin Heerenveen

Noteer 19 november alvast in uw agenda als nieuwe datum voor het bedrijfsbezoek Omrin Heerenveen

Ontzettend trots zijn wij erop dat ons Friese lid Omrin afgelopen jaar is verkozen tot het duurzaamste bedrijf van Nederland! Voor ons een mooie aanleiding om hier een ledenactiviteit te organiseren.  Dit bezoek was in eerste instantie gepland op 26 maart maar dit hebben wij door de corona-crisis moeten annuleren. Wij nodigen jullie nu van harte uit om op donderdag 19 november aanwezig te zijn bij het bedrijfsbezoek bij Omrin, Omrin Bedrijfsafval en Morssinkhof Rymoplast (de nieuwe plastic kunststofrecycling fabriek in Heerenveen) om je daar te laten inspireren!

Hierbij gaan we het hebben over de circulaire ambities en concrete duurzame stappen die ze aan het zetten zijn. Op het gebied van integrale ketenaanpak en plastic recycling is Omrin landelijk uniek. Hun locatie Ecopark de Wierde in Heerenveen, ruim 40 hectare groot, is hét voorbeeld van duurzame afvalverwerking naar nieuwe grondstoffen, producten en groene energie.

De uitnodiging met link om u aan te melden ontvangt u ongeveer rond half  oktober maar noteer 19 november alvast in uw agenda.