Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Digitale lunchbijeenkomst voor werkgevers

8 april 2021 | |11.50 - 13.00 uur | Online

Gewoon doen!

Graag nodigen wij u uit voor de digitale lunchbijeenkomst van Perspectief op Werk georganiseerd door VNO-NCW MKB Noord en Arbeidsmarktregio Drenthe.

Nicolette Pak van ’t Stokertje uit Orvelte neemt u mee in haar motivatie om van de mensen die buitenspel zijn geraakt gemotiveerde werknemers te maken. Nicolette  vertelt ons wat deze inspanning haar en het ’t Stokertje brengt. Naast de boeiende spreker en ervaringsdeskundige wordt u van harte welkom geheten door Raymond Wanders, voorzitter van de Arbeidsmarktregio Drenthe en Pieternel Schomaker, bestuurslid VNO-NCW MKB Noord Drenthe en bestuurslid van het Regionaal Werkbedrijf Drenthe.

Wij gaan ervan uit dat het inspirerende verhaal van Nicolette Pak voor u inspiratie is om deze route (weer) te gaan bewandelen. Wij realiseren ons dat een dergelijke route niet zonder hindernissen is en ook daar besteden wij aandacht aan.

Dit alles doen wij natuurlijk onder het genot van een lunch. De lunch wordt bij u op het werk/thuis bezorgd.

 Wanneer?

Donderdag 8 april 11:50-13:00 uur

Hoe?

De bijeenkomst is online via Zoom. Na aanmelding mailen wij u de deelnamelink. Uw gegevens worden (uitsluitend) gebruikt voor de bezorging van de lunchbox.

Voor wie?

Bent u werkgever? En overweegt u om inclusief te gaan ondernemen? Laat u inspireren! Misschien onderneemt u al inclusief, deelt u graag eigen ervaringen en hoort u graag andere ervaringen! Staat u open om uw vacatures op andere wijze in te vullen en wilt u invulling geven aan de maatschappelijke opgave? U hoeft geen lid te zijn van VNO NCW MKB Noord of JNO.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: thijssen@vnoncw-mkbnoord.nl
Helaas is het niet meer mogelijk om de lunch erbij te ontvangen.

 

 

Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar uw collega-werkgevers die mogelijk ook interesse hebben in dit thema! De bijeenkomst wordt u aangeboden door het Regionaal Werkbedrijf Drenthe.

De bijeenkomst wordt u aangeboden door het Regionaal Werkbedrijf Drenthe.