Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

Online vragenuur

19 januari 2021 |

Vraag het VNO-NCW MKB Noord

Er gebeurt op dit moment ontzettend veel in de wereld. Corona, steunmaatregelen, leven lang ontwikkelingen van personeel en jezelf, energietransitie en dan ben je ook nog verantwoordelijk voor een reilen en zeilen van jouw organisatie.

Als lid van VNO-NCW MKB Noord helpen we jou graag met de actuele zaken die er spelen. Of dat nu te maken heeft met infrastructuur, digitalisering, klimaat en bedrijf, ondernemerschap, maatschappelijk en vitaal ondernemen of arbeidsmarkt en onderwijs.

Om je weg te vinden binnen deze thema’s en in jouw voordeel te laten werken, stellen we een  online vragenuur in. Op dinsdag 19 januari zal de eerste keer zijn. We zijn heel benieuwd waarmee je kunnen helpen.

 

Niet leden kunnen zich hier aanmelden om deel te nemen aan VNO-NCW MKB Noord vragenuur.

Leden hebben een mail ontvangen met hierin de uitnodiging.

 

Deze eerste editie van het VNO-NCW MKB Noord vragenuur zal worden gehost door Jurgen Elshof, regiomanager Drenthe en themahouder Arbeidsmarkt en Onderwijs.

Heb je nu al een prangende vraag die graag behandeld zou willen hebben? Meld je aan en hem via het formulier zodat wij jouw antwoord alvast kunnen vinden.