Contact

Bezoekadres
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR Groningen
T. 050-5343844
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
T. 085-4891693
E. info@vnoncw-mkbnoord.nl

Postadres
Postbus 132
9700 AC Groningen

De Friesland en VNO-NCW Noord zetten samenwerking voort

De meest duurzame, gezonde en succesvolle organisaties

De Friesland en VNO-NCW Noord gaan ook in 2021 door met hun strategische samenwerking. Doel is in Noord-Nederland het aantal duurzame, gezonde en succesvolle organisaties te vergroten. Belangrijk middel daarbij is de community Vitaal Ondernemend Noord Nederland (VONN). Deze community, voor leden van VNO NCW Noord en collectief verzekerde bedrijven bij De Friesland, gaat het bedrijfsleven in het Noorden vitaler en gezonder maken.

Succesvol partnerschap
VNO-NCW Noord en De Friesland zijn al vier jaar strategisch partner. In die periode stond het bewust maken van een gezonde leef- en werkstijl bij werkgevers in het Noorden en hun werknemers centraal. Belangrijk want vitaliteit en gezondheid zorgen voor fitte medewerkers. En fitte medewerkers zorgen voor hogere productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Het partnerschap gaat in 2021 verder, waarbij nu wordt ingezet op de gezamenlijke community VONN.

Lees hier het complete persbericht: https://nieuws.defriesland.nl/de-friesland-en-vno-ncw-noord-zetten-samenwerking-voort/