THEMA     PROGRAMMA     SPREKERS     OVER WILLEM LODEWIJK   TERUGBLIK 2016

 

VNO-NCW Noord en De Friesland Zorgverzekeraar nodigen u van harte uit voor de zesde Willem Lodewijk Conferentie. Deze vindt plaats op vrijdag 2 juni op Bilderberg Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag.

Future Proof | Everyday Leadership

Tijdens de afgelopen conferenties zijn we tot de ontdekking gekomen dat doorgaan op de bestaande paden niet meer voldoet: het systeem van werken en leven moet veranderen. Er zijn grotere stappen nodig om onze bedrijven, instituties, economie en maatschappij naar een Next Level te brengen. 

Het veranderen van het systeem begint bij het veranderen van de mensen die dat systeem vormen. Organisaties veranderen niet, mensen veranderen. En mensen kunnen alleen veranderen als ze zich bewust zijn van hun patronen, hun achtergrond, hun cultuur en hun overtuigingen.

Wat zijn onze drijfveren? Wat zijn onze zwakheden? De cultuur waaruit we onze werkwijze en ons gedrag motiveren: daar zit de essentie. Als we een verandering teweeg willen brengen, dan moeten we daar beginnen. 

De eerste stap hierin kan alleen gezet worden door de aanvoerders in de wereld, door de mensen die dagelijks de verantwoordelijkheid voelen om voorop te lopen en anderen hierin te motiveren. Zodra we ons richten op het ‘waarom’ van de keuzes die we maken om verandering teweeg te brengen, zullen we beter in staat zijn de juiste weg te vinden die ons naar de Next Level brengt. 

Daarom kijken we in deze zesde Willem Lodewijk Conferentie naar de mens.

Alleen met zelfkennis en gedrevenheid kunnen we veranderen, onze doelen bijstellen en ervoor zorgen dat we vitaal genoeg zijn om toekomstbestendig te werken en leven. Zo zijn we niet alleen klaar voor de nieuwe wereld waarin we ons bevinden, maar ook voor de Next Level.

Uitnodiging

Leden en relaties van VNO-NCW Noord ontvangen t.z.t. per post een uitnodiging voor de conferentie. U kunt zich aanmelden door bijgevoegde antwoordkaart ingevuld te retourneren. Heeft u vragen over de Willem Lodewijk Conferentie 2017? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@vnoncw-mkbnoord.nl.

Locatie

Routeplanner