TRN zet noordelijke werkgevers in de schijnwerpers

TRN2013 11 Mrt 2013

Treft het groeiend tekort aan arbeidskrachten in de regio ook uw organisatie? Hoger opgeleid talent lijkt de mogelijkheden van de Noordelijke arbeidsmarkt niet voldoende te kennen. Hét moment om de werkgevers en kansen van onze regio extra onder de aandacht te brengen.

Talent Recruiting Noord biedt u een platform zich aan dit talent te presenteren. Kom tijdens dit career event op 20 maart 2013 in de Der Aa-kerk, hartje Groningen, in contact met zo’n 1000 high potentials uit het Noorden. Met de komst van de Honourstudenten van zowel de RUG als de Hanzehogeschool maken topstudenten kennis met uw organisatie. U ontmoet hier studenten op zoek naar een stage of afstudeeropdracht: een mooie mogelijkheid talenten al tijdens hun studie kennis te laten maken met uw bedrijf.

Een bedrijfsstand, toegang tot de CV database, een online profiel, vacatures en de mogelijkheid tot1-op-1 gesprekken: Talent Recruiting Noord biedt werkgevers verschillende podia. Kom onder de aandachtvan hét talent van de toekomst en laat zien wat het Noorden hen te bieden heeft!

Voor meer informatie kijkt u op onze website www.talentrecruitingnoord.nl of neemt u contact op via trn@talentcareercenter.nl en 06-55802901. Graag ontmoeten wij u op 20 maart 2013 in der Aa-kerk te Groningen!

Partners