Vind nieuw talent op dé carrièrebeurs van Noord-Nederland

talent recruiting noord 11 Jan 2011

Op 23 maart 2011 wordt in Groningen voor de vijfde maal het succesvolle Talent Recruiting Noord georganiseerd: dé carrièrebeurs van het Noorden waar het Noordelijk bedrijfsleven kennismaakt met ruim 800 hoger opgeleide laatstejaars studenten, Young Professionals en stagiaires.

De arbeidsmarkt is continu in beweging. De afgelopen jaren waren zeer turbulent. Maar het tij gaat keren; de komende jaren verlaat de babyboom generatie de arbeidsmarkt. Daardoor stevenen we in Nederland regelrecht af op krapte op de arbeidsmarkt; nu al bekend als de “war for talent”.

Talent is ook voor de Noord-Nederlandse bedrijven van levensbelang als het gaat om innovatie en groei. Tijdens de vijfde editie van dé carrièrebeurs van Noord Nederland, Talent Recruiting Noord kunt u kennis met maken met jong hoger opgeleid talent.

Ons advies: maak u NU op voor de strijd om talent door uw beste mensen vast te houden en op tijd kennis te maken met de nieuwe generatie Young professionals. Dat kan laagdrempelig en tegen relatief lage kosten tijdens Talent Recruiting Noord. De afgelopen vier jaar zijn door deze beurs al veel bedrijven en studenten aan elkaar gematcht en waardevolle contacten gelegd.

 Wat heeft Talent Recruiting Noord uw bedrijf te bieden:

-    Beursvloer met bedrijfsstands; dit jaar in de prachtige Der Aa-kerk 

-    Bedrijfspresentaties en/of workshops

-    Bedrijfspitches op het podium

-    Toegang tot de CV-database van alle ingeschreven kandidaten

-    Sollicitatiegesprekken in spreekcabines tijdens de beurs

-    Netwerklunches, en -borrels

-    Eenvoudige deelnameprocedure door interactieve website

-    Speednetwerksessies, elevator-pitches, en nog veel meer.

Met een nieuwe organisatie en locatie maken we er dit jaar weer een fantastische beurs van! De organisatie is vanaf nu in handen van het Talent & Career Center. Het Talent & Career Center heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling voor hoger opgeleiden en is dus de ideale partij voor dit evenement.

Talent Recruiting Noord vindt dit jaar plaats 23 maart 2011 in Der Aa-kerk in Groningen. Deze bijzondere locatie staat garant voor een uniek en sfeervol evenement.

Meer info

Wilt u meer weten over Talent Recruiting Noord 2011? Vraag dan een informatiepakket aan op www.talentrecruitingnoord.nl.
Voor uw overige vragen kunt u contact opnemen met de organisatie op 06 - 31 77 34 94 of via trn@talentcareercenter.nl

 VNO-NCW Noord steunt Talent Recruiting Noord als partner van harte.

Thema's

Partners