Discussieavond politiek en ondernemend Drenthe

Discussieavond politiek en ondernemend Drenthe 19 Jan 2010

MKB Zuidoost Drenthe organiseert op dinsdag 26 januari een bijeenkomst in het kader van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. VNO-NCW Noord nodigt haar leden hier graag voor uit. Centraal staat de vraag wat de politieke partijen de komende vier jaar aan ondernemers te bieden hebben. En vice versa.

In het gebouw van de Kennis Canpus Emmen komen gemeentebestuurders, beleidssambtenaren, en kandidaten van politieke partijen uit Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn bijeen om antwoord op deze vraag te geven. VNO-NCW Noord nodigt haar Drentse leden uit om met hen in discussie te gaan.

De bijeenkomst biedt een doorkijk naar de toekomst: hoe staan we er in Zuidoost Drenthe de komende jaren in bestuurlijk en politiek opzicht voor? Wat verwachten ondernemers van de politiek en vice versa? Welke eisen stelt de politiek aan het bedrijfsleven? In welke mate moeten ondernemers bijdragen aan het economisch herstel in de regio?

Locatie

Kennis Campus Emmen
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen

Datum

Dinsdag 26 januari 2010
20.00-22.30 uur

Aanmelden

Meld u aan voor deze bijeenkomst door te mailen naar info@mkbemmen.nl.

Thema's

Partners