Nelleke Mulder Noordelijke zakenvrouw van 2009

Nelleke Mulder Noordelijke zakenvrouw van 2009 14 Okt 2009

Nelleke Mulder, eigenaresse van Nelleke Mulder Image & Styling in Sneek, is gisteravond uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Noorden 2009. De twee andere kandidates waren Femke Spiering van de ZorgZaak/Carebusiness uit Hoogeveen en Xandra Groenewold van Pro-Time uit Groningen.

Tijdens het Women in Business Event in het Martiniplaza in Groningen koos de jury, met onder andere directeur Lambert Zwiers van VNO-NCW Noord, gisteravond unaniem voor Mulder als winnares. Zij is de opvolgster van cateraarster Renske Bos van Bos & Bos uit Groningen.

Mulder (51) is oprichtster en eigenaresse van het naar haar vernoemde bureau voor uiterlijke presentatie Image & Styling. Zij begon in 1998 aan huis waar ze vrouwen en mannen voorzag van kleur- en kledingstijladviezen. Het bedrijf telt ondertussen tien personeelsleden.

Thema's

Partners